Mali kucni aparati


Odaberite vašu valutu

Korpa:
Vaša korpa
je prazna.Dobro došli u ROWENTA svet!

Rowenta je vrhunska nemačka robna marka koja već stotinu godina za Vas kreira visokokvalitetne proizvode za harmoničan i moderan život.

Od 1996.godine Rowenta je postala sastavni deo internacionalne grupacije SEB GROUPE, najvećeg svetskog proizvođača malih kućnih aparata, koja svake sekunde u svetu proda šest svojih proizvoda.

Rowenta kakvu danas poznajemo nema puno zajedničkog s Rowentom s početka prošlog veka, kada se pojavila s prvom linijom kućnih aparata na nemačkom tržištu. Prvi proizvodi kreirani u Rowenti bili su: pegla na paru, toster, aparat za kafu i kuvalo za vodu.

Danas je Rowenta postala svetski poznat brend čije proizvode gotovo svako domaćinstvo ima i koristi kao pomoć pri obavljanju svakodnevnih  kućnih poslova.

Sama firma Rowenta je osnovana u Nemačkoj davne 1884. godine, a tek početkom 20. veka se opredeljuje za pokretanje proizvodnje i poslovnu politiku zasnovanu na inovacijama.

1912. godine Rowenta predstavlja svoju prvu peglu.

1947. godine predstavlja prvu peglu sa termostatom.

1957. godine predstavlja svoju prvu peglu na paru, inovaciju koja će zauvek promeniti peglanje.

1965.g.  prima prestižnu nagradu Muzeja za savremenu umetnost iz New Yorka, ali ne za neki svoj kućni aparat, već za dizajn upaljača za cigarette!?

1974. Rowenta lansira svoj prvi usisivač, a od tada pa do danas, usisavači igraju sve važniju ulogu unutar brenda, nadovezujući se na Rowentinu priču o uspehu i kvalitetu.

Ulaskom u treći milenijum, Rowenta ponovo dokazuje važnost svog identiteta kroz nove linije usisavača, pegli, parnih generatora, tostera, kuvala za vodu, depilatora i pegli za kosu, sve ono što vam može život učiniti lakšim i lepšim…

Ono što je bitno istaći u našoj istoriji jeste da su tehnologija i inovacija uvek bile misao vodilja  pri kreiranju dizajna novih proizvoda. Rowenta je oduvek posvećena dizajniranju snažnih i modernih proizvoda, koji su nadahnuti poverenjem, kao i osećajem za lakoću i uživanje .

Novi proizvodi, osmišljeni od strane svetski poznatih dizajnera, daju pamet i lepotu usisivačima, peglama na paru, parnim generatorima, kuvalima za vodu, aparatima za kafu, espresso aparatima.

Moćni, a skoro bešumni usisivači linije Silence Force u posljednje 2 godine postali su Rowentin karakterističan trade mark, a za 2011. godinu planirano je lansiranje linije snažnih bežičnih štapnih usisivača iz porodice Air Force, koji polako postaju evropski i svetski trend.

Uz vrhunski kvalitet koji je već dugo godina sinonim za Rowentu, posebno prepoznatljiv je postao dizajn linije proizvoda za lepotu ROWENTA ELITE MODEL LOOK, osmišljen u partnerstvu na globalnom nivou sa najvećom svetskom modnom agencijom ELITE.

Poslednjih godina posebno je linija proizvoda za negu kose znatno proširena i obogaćena novim proizvodima i inovacijama.

Ovu porodicu proizvoda predvodi rotirajuća četka Brush Activ kao jedinstven proizvod na svetskom tržištu, već treću godinu predstavlja najprodavaniji aparat za kućnu negu kose na  našem tržištu.  Ovaj verni ženski saveznik za lepu i urednu frizuru “baš kao kod frizera” našao je mesta i postao nezaobilazan pridruženi član mnogih porodica širom Srbije.

Linija “Rowenta Hair Care” nudi i niz drugih proizvoda za negu kose za žene, kao što su uvijač za kosu “Curl Activ” koji jedinstvenim automatskim rotiranjem pramenova kose oko uvijača pravi beskrajne kovrče bez imalo napora, fenovi za kosu serije “Infini Pro” sa profesionalnim rezultatima sušenja koji vam za samo nekoliko minuta podare lepu, sjajnu i negovanu kosu bez statičkog elektriciteta čije stvaranje sprečava jedisntveni IONIC sistem , te inovativnu Respect peglu za kosu koja automatskim podešavanjem jačine i temperature keramičkih ploča sprečava lomljenje vlasi i poboljšava njihovu otpornost. 

Rowenta. međutim, ne misli samo na lepši pol: za zahtevne i pedantne trendy muškarce bilo koje životne dobi, u potrazi za aparatom koji će ukloniti svaku suvišnu dlačicu sa tela, Rowenta nudi Body Groom set, najprecizniji i kompletan „7-u-1“ pribor za negu muškog lica i tela.

Ipak, ono što je oduvijek bilo najatraktivnije i po čemu je Rowenta prepoznatljiva već dugo godina na ovim našim prostorima, jesu pegle: zaista je malo domaćinstava u Srbiji koja nemaju stariju ili noviju Rowenta peglu.

E, ono na čemu će biti težište naredne godine jeste lansiranje linije Rowenta Focus Precision, koja je cenovno u srednjem rangu pegli na paru, a svojim performansama pripada premium klasi. Ono što odlikuje ovu liniju, kao što joj i sam naziv kaže, jeste savršen rezultat peglanja, odnosno APSOLUTNA PRECIZNOST, zahvaljujući pre svega inventivnom produženom oštrom vrhu pegle od nerđajućeg čelika koji omogućava dostupnost svim, pa i onim najteže dostupnim mestima za peglanje poput uskih rubova, šavova, okovratnika i sl.

Uz snagu od 2.400W, originalno Rowenta Laser stopalo pegle s 400 mikro-rupica za savršenu raspodelu pare za peglanje, automatsku funkciju  ispusta pare koja prilagođava intenzitet pare u skladu s temperaturom stopala pegle, dodatni udar pare od 180 g/min, vertikalni udar pare za izravnavanje nabora na odjeći, sistem protiv kamenca, funkciju protiv kapanja, funkciju samočišćenja,  poboljšane mekane tipke i rukohvat, novi ergonomski kružni izbornik termostata, te zapreminu rezervoara za vodu od 300 ml, možemo reći samo jedno: Rowenta Focus Precision, skoro pa savršena pegla – fali joj jedino to što još uvek ne pegla sama!!!

I kako joj slogan kaže: Rowenta…inteligentna lepota, već 100 godina jedinstvena.