Mali kucni aparati


Odaberite vašu valutu

Korpa:
Vaša korpa
je prazna.Mali kućni aparati – nezamenljivi prijatelji u kuhinji!

U današnje vreme, obavljanje kućnih poslova, kao i priprema hrane, postali su nezamislivi bez “pomagača”, kako se sve češće danas nazivaju mali električni kućni aparati..Ti “pomagači” uveliko  doprinose uštedi našeg vremena, a osim toga, sve se obavlja brzo,efikasno i s lakoćom, tako da kuhinja u modernim domaćinstvima već odavno egzistira kao deo ugodnog životnog prostora u kome se zbivaju čulima ugodne, a duši drage stvari. U takvom okruženju potpuno je normalno i prirodno da vam jedan od najbližih i najboljih prijatelja postane svima dobro znani –TEFAL.

Mali kućni aparati su stvoreni samo da bi nam olakšali i unapredili život, najbolje odmah od samog jutra. Primera radi, dobar dan počinje dobrim doručkom - ukoliko žurite na posao, u samo par minuta pripremite jutarnju kafu, tost i čaj. Najefikasniji način zagrejavanja vode ne znači da ne može biti još bolji. Detalji poput čistoće i ozbiljnosti pretočeni su u električna kuvala za vodu, aparate koji polako postaju nezaobilazni deo svake kuhinje. Za dobar tost najvažnije je imati dobar toster, stoga su tosteri funkcionalni i elegantni. Kafa iz Tefal aparata ima aromu kakvu može pripremiti i osetiti samo vrhunski café-ekspert.

Rezanje, seckanje, mešanje, miksanje… sve to postaje zamorno kada želite brzo pripremiti ručak. Utrošeno vreme i energiju slobodno iskoristite za nešto drugo, jer sada posao možete da predate svojim  malim asistentima.

Kad je reč o aparatima koji se najviše koriste, to su upravo ručni mikseri, osnovni kućni aparati bez kojih se ne može zamisliti nijedna kuhinja. Ta činjenica sama za sebe pokazuje beskrajnu funkcionalnost ovog osnovnog kuhinjskog “pomagača”.

Iako je dimenzijama mali, njegove mogućnosti su velike. Brojne domaćice ga navode kao najboljeg prijatelja u kuhinji - dakle, reč je o štapnom mikseru. Imperativ je za prestankom gomilanja glomaznih aparata, jer osim što su korisni, mali i snažni štapni mikseri su i lep stilski dodatak svakoj kuhinji.

Kada kažemo "sve u jednom", svakako mislimo na multipraktike – višenamenske kuhinjske aparate. Njihova upotreba je neograničena, lako se čiste i dugotrajni su. Opremljeni raznim nastavcima za mešanje, seckanje, drobljenje, usitnjavanje, ceđenje soka, emulgaciju...ovi multifunkcionalni pomagači skraćuju vreme spravljanja gustih napitaka, kašica za najmlađe, krema i umaka, drobljenja leda, usitnjavanja voća, povrća i mesa...

Postoji li išta što se može uporediti sa najlepšim mirisom u svakoj kuhinji, mirisom sveže ispečenog hljeba? Zahvaljujući naj-trendy aparatima poslednjih godina, kućnim pekačima hleba koji ovu vrednu namirnicu pripremaju sami, više nam za domaći hljeb ne treba mnogo vremena i truda. Osim što maksimalno štede vreme, pekači hljeba svoju popularnost duguju i tome što kuhinja uvek ostaje čista. Pekač je idealan i za zdrava peciva poput peciva bez glutena, ali i za domaću testeninu, testo za pizzu, pa čak i za domaće džemove, kompote, kolače i sl.

Za brzu pripremu prženih jela (čisto i bez neugodnih mirisa), pobrinule su se friteze. Na Vama je da odaberete onu koja najbolje pristaje Vašoj kuhinji, a poslednjih godinu dana u našim radnjama se može pronaći i apsolutni evropski kulinarski hit – Actifry, friteza koja to zapravo i nije, jer za pripremu 1kg pomfrita ili sličnih pripravaka treba, pazite: jednu jedinu kašičicu ulja i ništa više!? Upoznajte Tefalovu gastro-porodicu aparata pod nazivom Nutritious&Delicious, ili Zdravo&Ukusno!

Za sve brojniju populaciju ljudi koji vole zdravo kuhanje, Tefal je osmislio i aparate za kuvanje na pari: zdravo i blago kuvanje koje čuva minerale i vitamine, bez masnoća. Ukusno, prirodne boje, ukusa i mirisa, sadržaj sastojaka ostaje potpuno netaknut. Jednostavno, napunite kuvalo vodom i željenim sastojcima i to je to: pripremajte slobodno i po 3 jela odjednom, ukusi se neće pomešati! Potražite drugog punopravnog člana Tefalove Zdravo&Ukusno porodice – kuvalo na paru Vitacuisine!

Za što lakšu i jednostavniju pripremu kolača i ostalih jela po receptima, nezaobilazan izbor su kuhinjske vage – sa posudom ili bez nje, mere do 5kg težine potrebnih sastojaka. 

Svi ovi “pomagači” u kuhinji uveliko olakšavaju pripremu hrane, al ii ne manje važno održavanje i čišćenje aparata koje neizbežno sledi nakon toga.

Krajnji rezultat je više slobodnog vremena za porodicu, prijatelje, odmor i druženje.

Jednostavnost, funkcionalnost i savremen dizajn je ono što karakteriše Tefal. Posebno dizajnirane linije aparata, funkcionalne inovacije – to je ono što Tefal nudi i što se od Tefala u biti i očekuje. Dakle, radi se o lepoti sa svrhom. Tefal je sa svojim inovativnim rešenjima non-stop u trci sa vremenom i posvemašnjom tehnološkom revolucijom – za sada, sasvim se dobro drži u tom nadmetanju i gotovo uvek uspeva iz te trke izaći kao pobednik, zato i jeste apsolutni i neprikosnoveni tržišni lider kada su u pitanju mali kućni aparati i posuđe u Srbiji. TEFAL – ideje bez kojih definitivno ne možete!