Jezik
Valuta
Moja Korpa
  1. Svi proizvodi koji se nalaze na našem portalu su proizvodi koji se nalaze na našem lageru.
  2. Neposredno nakon naručivanja artikala iz korpe na telefon koji ste ostavili, kao podatak o sebi, javiće Vam se naš komercijalista koji će Vam precizno objasniti detalje dalje procedure kupovine. Takođe e-mail-om će te, na navedenu e-mail adresu, dobiti potvrdu Vaše narudžbe, sa uputstvom za uplatu zavisno koji ste način plaćanja Vi odabrali.
  3. Nakon izvršenog plaćanja na bankarskom izvodu naše kompanije koji ažurno prate naši komercijalisti evidentira se Vaša uplata i pravi se fiskalni račun. To je trenutak kada Vaša naručena roba kreće kurirskom službom ka Vašoj adresi koju ste naveli na Vašoj narudžbenici ili dogovorili sa našim komercijalistom.
  4. Ukoliko Vaša uplata bude evidentirana do 14h radnim danima od ponedeljka do petka (ovo pravilo ne važi vikendom) naručena roba kurirskom službom kreće ka Vama istog dana i očekivani rok isporuke je max 48 sati, odnosno 24h u većini slučajeva.
  5. Ukoliko je uplata evidentirana nakon 14h naručena roba kurirskom službom kreće ka Vama u toku sutrašnjeg dana i očekivani rok isporuke je do 72h. Sve narudžbine koje su naručene u toku vikenda biće poslate u ponedeljak.
  6. Ovi navedeni rokovi isporuke važe za celu teritoriju Srbije.