Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Pegle za vertikalno peglanje

Otkrijte naš asortiman pegli za vertikalno peglanje, posebno dizajniranih da uštede vreme i energiju. Izdvajamo Tefal pegle, poznate po svojoj tehnološkoj superiornosti i neuporedivom kvalitetu. Tefal vertikalne pegle nude precizno upravljanje parom, ergonomski dizajn i lakoću upotrebe, što ih čini idealnim izborom za savremene domaćinstva. Investirajte u Tefal danas i transformišite svoj proces peglanja u jednostavan i elegantan zadatak!

Filteri
Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

Pegle za vertikalno peglanje

Peglanje je neizostavan deo brige o odeći koji najviše doprinosi vašem izgledu, ali i higijeni. Moderno doba nam je donelo svakodnevnicu ubraznog života, zbog čega su efikasnost i kvalitet u održavanju garderobe postali veoma izraženi.

Pegle za vertikalno peglanje se izdvajaju kao vrhunac tehnološkog napretka u domenu negovanja garderobe. Ove pegle zahvaljujući svojim naprednim funkcijama i mogućnosti brzog i efikasnog uklanjanja nabora sa odeće dok visi, demonstriraju kako kvalitetan alat može značajno olakšati i poboljšati rezultate peglanja, čineći proces bržim i udobnijim.

Tefal pegle za vertikalno peglanje na paru 

Tefal pegle za vertikalno peglanje na paru donose revolucionarnu kompaktnost i praktičnost zahvaljujući ekskluzivnoj sklopivoj glavi ili ekskluzivnom multi-pad sistemu koji omogućava jednostavnu zamenu nastavaka.

Pametni nastavci koji idu uz pojedine modele vam pomaže da jednostavno očistite sve tkanine, čak i najkomplikovanije i one koje je nemoguće oprati, sa jednom stranom za uklanjanje dlaka i vlakana od tkanina i sa drugom stranom koja otklanja sitnu prašinu iz tkanina.  

Izuzetno lagan dizajn i samostojeća funkcionalnost čine naše pegle savršenim za svakodnevnu upotrebu, lako i jednostavno odlaganje, ali i za putovanja.

Snaga od čak 2000 W vam omogućavaju brzo zagrevanje od samo nekoliko sekundi, što obećava brzo i efikasno peglanje. Potpuno prirodna snaga i kontinuirani ispusti pare vam obezbeđuju eliminaciju čak do 99,99% bakterija, što osvežava, smanjuje neprijatne mirise i time vam nude dodatnu higijensku prednost.

Velike vertikalne pegle na paru

Velike vertikalne pegle za peglanje na paru su donele revoluciju u nezi odeće putem “all-in-one” rešenja, koje pegla i ujedno vrši dezinfekciju. Ekskluzivna “Smart” daska za peglanje sa više pozicija omogućava praktično vertikalno, horizontalno i peglanje pod uglom od 30°, a sve to uz poboljšanu ergonomiju.

Ove vrste pegli na paru vam pružaju mogućnost da ispeglate garderobu dvostruko brže zahvaljujući inovativnoj tehnologiji visokog pritiska i snazi pare najnovije generacije!

Aparati su spremni za upotrebu nakon oko 70 sekundi, stvarajući pritisak do skoro 6 bara. Izvanredna snaga pare, dodatni udari pare i veliki kapacitet rezervoara za vodu vam pružaju dugotrajnu mogućnost vertikalnog peglanja.

Tehnologija “Smart Protect” je napredan sistem bez posebnih podešavanja koju služi za negu tkanina i koji je bezbedan za upotrebu na vašoj garderobi, čak i najosetljivijoj poput svile.   

Kao i kod manjih kompaktnijih modela, i ovde intenzivna snaga pare ubija do 99.9%* klica i bakterija, osvežava i otklanja neprijatne mirise, i pruža vam osveženje tkanine i savršenu higijenu. Svi testovi su sprovedeni u eksternoj laboratoriji, u skladu sa standardom NFT72-110.

Praktična demontažna baza vam stoji na raspolaganju za potpunu fleksibilnost i pogodnost, ujedno vam omogućavajući osvežavanje bilo kada i bilo gde, za upotrebu na zavesama, nameštaju i mnogo toga. Pored toga, zahvaljujući malim točkovima ispod baze, prenošenje je jednostavno, tako da možete da peglate u bilo kojoj prostoriji vašeg doma.

Ovako velike pegle za vertikalno peglanje poseduju i sistem protiv kamenca što će vam omogućiti da uživate u dugotrajnim performansama i rezultatima na koje možete uvek računati. Ovaj sistem protiv kamenca vam omogućava punu zaštitu i održavanje aparata.

Održavanje i servis pegli na paru

Naši modeli pegli su bezbedni za sve tkanine, a “Smart Temp” tehnologija vam omogućava da ispeglate i dezinfikujete čak i najosetljivije tkanine i materijale, i one koje se peglaju ali i koje se ne peglaju, a sve bez rizika od usijavanja ili pregorevanja.

Svi naši modeli imaju funkciju automatskog isključivanja, uz više nivoa podešavanja pare putem veoma intuitivnih kontrola.

Ekskluzivni dizajn omogućava jednostavnu popravku proizvoda u periodu od 15 godina. Naših 6200 servisnih centara omogućava povoljnu i brzu isporuku rezervnih delova u vremenskom periodu dužem od 15 godina.