Jezik
Valuta
Moja Korpa
  1. Sadržina ovog sajta je namenjena za vašu ličnu upotrebu i može biti preuzeta sa sajta. U skladu sa ovim ovlašćenjima, prihvatate uslove da kopiranje bilo koje sadržine sajta koje ćete sprovesti zadržava sve zaštitne znake, autorska prava i ostale vlasničke stavke koje sadrži. Bilo koja neautorizovana upotreba sadržine sajta povlači za sobom pravo na zakonske kazne uključujući i one koje se odnose na kršenje zaštitnih znakova, autorskih prava, privatnosti i prava reklamiranja.
  2. Svi zaštitni znaci, uslužni znaci i logotipovi nađeni na ovom sajtu su registrovani ili neregistrovani znaci Euro SFC Plus doo i njenih partnerskih kompanija. Nijedan deo sadržine sajta ne sme biti protumačen i iskorišten prećutno ili na bilo koji drugi način, bilo koja licenca ili pravo na korišćenje patenta ili marke koja je prikazana, ne može biti izvršeno bez pismene saglasnosti vlasnika marke tj. znaka.
  3. INFORMACIJE NA OVOM SAJTU SU PREDSTAVLJENE "KAKO JESU", BEZ BILO KAKVE GARANCIJE, IZRAŽENE ILI UKAZANE, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE SAMO NA OVLAŠĆENJE TRGOVINE, ILI SPECIJALNE NAMENE ILI NEKRŠENJA.
  4. Nastojimo da obezbedimo precizne podatke i opise na sajtu, a ukoliko su Vam potrebni, dodatni podaci, mogu se dobiti na sledećoj e-mail adresi: info@malikucniaparati.com Euro SFC Plus doo ne garantuje niti zastupa tačnost i kompletnost informacija, niti preuzima odgovornost za greške i propuste u sadržaju, ili ažuriranje tačnih informacija na sajtu.
  5. Euro SFC Plus doo zadržava pravo da izvrši promene u bilo koje vreme, bez prethodnog obaveštenja, po pitanju informacija, materijala, opreme, specifikacija, cena, modela i dostupnosti.
  6. Euro SFC Plus doo NIJE ODGOVORAN ZA BILO KOJU DIREKTNU, SLUČAJNU, POSLEDIČNU, ILI INDIREKTNU ŠTETU KOJA SE JAVLJA KAO POSLEDICA VAŠEG KORIŠĆENJA OVOG SAJTA KAO I BILO KOG DRUGOG POVEZANOG SAJTA.
  7. Ovaj sajt može biti povezan sa drugim sajtovima, koje održava Euro SFC plus doo. Euro SFC Plus doo nije odgovoran za sadržaj drugih sajtova i povezivanje ne podrazumeva ovlašćenje tih sajtova od strane Euro SFC Plus doo. Euro SFC Plus doo nema kontrolu nad sadržinom ovakvih povezanih sajtova i nije odgovorna za bilo koje posledice koje mogu rezultirati kao posledica korišćenja povezanih sajtova.
  8. Ukoliko bilo koji korisnik prosledi informacije, uključujući podatke kao što su pitanja, komentari, predlozi ili podaci koji se odnose na neke od dokumenata, takve vrste informacija će se smatrati nepoverljivim, neličnim i vlasništvom Euro SFC Plus doo. Euro SFC Plus doo neće imati nikakvu odgovornost u odnosu na takve vrste informacija i imaće pravo na korišćenje, otkrivanje, pozivanje na i distribuciju ovih informacija drugima bez ograničenja. Takođe, Euro SFC Plus doo je slobodan da iskoristi bilo koju ideju, koncept ili tehniku koja se može naći u ovim informacijama u bilo koju svrhu, uključujući ali ne ograničavajući se na razvoj, proizvodnju ili plasiranje proizvoda koji podrazumevaju uvrštavanje ovakvih informacija.
  9. Obaveštavamo Vas da je privatnost prosleđene korespondencije preko interneta nije garantovana. Informacije koje prosledite su namenjene isključivo Euro SFC Plus doo i njegovim pomoćnim organima.