Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Krups automatski espresso aparati

Naši automatski aparati su dizajnirani uz posvećenost detaljima i napravljeni su da pruže autentično iskustvo espressa. Sa visokokvalitetnim komponentama i naprednim tehnologijama, svaka šoljica je pravo remek-delo.

Pogledajte kao Mreža Lista

13 proizvoda

Postavite abecedno
po stranici

Dobrodošli u svet vrhunskih espresso aparata sa potpisom Krups brenda! Naša široka paleta automatskih aparata za espresso kafu pruža vam neodoljivo bogatstvo ukusa i aromu pravog italijanskog espressa, sve to udobno smešteno u vašem domu. 

Zašto izabrati Krups espresso aparat:

Profesionalni Kvalitet: Naši automatski aparati su dizajnirani uz posvećenost detaljima i napravljeni su da pruže autentično iskustvo espressa. Sa visokokvalitetnim komponentama i naprednim tehnologijama, svaka šoljica je pravo remek-delo.
Jednostavna Upotreba: Bez obzira na to da li ste barista ili početnik u svetu espresa, naši aparati su jednostavni za korišćenje. Intuitivni interfejs omogućava vam da brzo pripremite svoj omiljeni napitak sa samo nekoliko dodira.
Prilagodljive Opcije: Svako ima svoj jedinstveni ukus kada je u pitanju espresso. Naši aparati vam omogućavaju da podešavate sve - od jačine kafe do količine mleka, pružajući vam potpunu kontrolu nad svojim napitkom.
Atraktivan Dizajn: Krups aparati su više od uređaja; oni su i estetski dodatak vašoj kuhinji. Sa modernim linijama i pažljivo osmišljenim detaljima, naši aparati se savršeno uklapaju u svaki prostor.
Brza Priprema: U jutarnjoj žurbi, svaki trenutak je dragocen. Naši aparati omogućavaju brzu pripremu espressa, čime vam omogućavaju da uživate u svakom gutljaju, bez gubljenja vremena.