Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Kuvala za vodu

Kuvala za vodu brenda Tefal koja nudimo su visokokvalitetna i pristupačna. U našoj ponudi možete pronaći raznovrsne modele Tefal kuvala za vodu. Naša prodaja kuvala za vodu vam omogućava da pronađete željeni model po konkurentnim cenama. Bez obzira da li vam je potrebno kuvalo za vodu za domaćinstvo ili poslovni prostor, naše prodajne opcije će vam pružiti mogućnost da pronađete idealan uređaj koji zadovoljava vaše potrebe.
 

Pogledajte kao Mreža Lista

6 proizvoda

Postavite abecedno
po stranici

Kako izabrati kuvalo za vodu?

Prilikom kupovine kuvala za vodu, trebalo bi da razmotrite materijal od kojeg je napravljen. Ketler obično stoji na vidnom mestu, pa se pobrinite da vam se zaista dopadaju kako njegov izgled, tako i njegova specifična svojstva.

Plastična kuvala za vodu su najpovoljnija. Možete birati između više boja i dizajna. Čak i u ovoj potkategoriji možete pronaći kuvala za vodu sa premium karakteristikama. Kuvala za vodu od nerđajućeg čelika su dobar kompromis. Nerđajući čelik bolje podnosi ekstremne temperature od plastike i lako se održava i čisti. Takođe možete birati između više modela, sa različitim zapreminama, potrošnjom struje ili funkcijama. Staklena kuvala za vodu mogu zaista unaprediti vašu kuhinju. Izgledaju odlično, ali su i teška za održavanje i zahtevaju često uklanjanje kamenca. Često imaju neku vrstu pozadinskog osvetljenja, tako da proces zagrevanja vode može biti prilično zabavan. Keramička kuvala za vodu su remek-dela dizajna, idealna za domaćinstva uređena u retro stilu i za sve koji imaju ukus za vintage. Izuzetno dobro izoluju toplotu i voda ostaje skoro na tački ključanja prilično dugo nakon ključanja. Međutim, cena ovakvih ketlera obično je malo veća. Nedostatak je takođe i njihova veća težina.

Zapremina kuvala za vodu

Izaberite veličinu ketlera u zavisnosti od broja članova u vašem domaćinstvu i koliko obično zagrevate vodu. Ako ne zagrevate puno vode ili su samo dve osobe u vašem domaćinstvu, manje kuvalo za vodu će biti dovoljno.

Za domaćinstva sa 1-2 osobe, preporučujemo kuvala za vodu do 1 litre zapremine. Ako vaše domaćinstvo ima 3 ili više osoba ili često imate goste, preporučujemo da izaberete ketler od najmanje 1,5 litara zapremine. Jedan litar vode iz kuvala za vodu daje vam 4-5 tipičnih šolja čaja ili kafe.

Potrošnja struje kuvala za vodu

Potrošnja struje kuvala za vodu obično se kreće između 600 W i 3000 W. Ovaj parametar utiče na brzinu kojom se voda kuva, ali i na koliko struje uređaj troši. Ako želite da voda brzo proključa, izaberite kuvalo za vodu sa potrošnjom struje od 2000 W ili više.

Kuvajte u svom kuvalu za vodu samo onoliko vode koliko vam zaista treba. To štedi i vreme i novac.

Dizajn grejnog elementa kuvala za vodu

Grejni element zagreva vodu. Može biti skriven ili vidljiv. Kuvala za vodu sa skrivenim grejnim elementom nakupljaju manje kamenca, ali je za zagrevanje vode potrebno malo duže vreme.