Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Grejalice

Grejalice brenda Rowenta, čiji smo ponosni uvoznici, predstavljaju vrhunski kvalitet u svetu grejanja. U našoj ponudi se nalaze različiti modeli, uključujući kompaktne grejalice, grejalice sa termostatima, kao i one sa funkcijom brzog zagrevanja. Bilo da tražite grejalicu za kućnu upotrebu ili za poslovni prostor, sigurni smo da ćete pronaći model koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Prodaja grejalica brenda Rowenta u našoj ponudi garantuje vam odličan izbor modela po konkurentnim cenama, dok naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca potvrđuje našu reputaciju u industriji.

Pogledajte kao Mreža Lista

7 proizvoda

Postavite abecedno
po stranici

Grejalice za toplinu i udobnost u vašem domu!

Zima je stigla, a sa njom i hladnoća, sneg i ledeni vetar. Ako želite da se ugrejete i uživate u toplini i udobnosti vašeg doma, onda vam je potrebna grejalica. Ona će zagrejati vaš prostor i vas, pružajući vam neophodnu udobnost!

Električne grejalice su praktične, jednostavne za upotrebu i održavanje, a mogu biti i odličan dodatak vašem enterijeru. Na sajtu Mali kućni aparati, mi vam nudimo različite modele grejalica, različite snage, dizajna i funkcija, koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje i to sve po najboljim cenama!

Naša ponuda

U našoj ponudi imamo nekoliko različitih vrsta grejalica, u zavisnosti od veličine, od malih kompaktnih modela koji mogu biti postavljeni i na stočiću za kafu, pa sve od većih stubnih modela. Svi naši modeli dolaze sa termostatom koji reguliše temperaturu, kao i sa sigurnosnim prekidačem koji isključuje grejalicu u slučaju pregrevanja ili prevrtanja, a sve u skladu sa propisanim bezbednosnim standardima.

Neki od naših modela su tu da vam pruže zdrav i svež vazduh u prostoriji, jer filtriraju prašinu, polen, bakterije i druge nečistoće iz vazduha. Ovi modeli imaju jonizator koji oslobađa negativne jone, čime se poboljšava kvalitet vazduha i vaše raspoloženje.

Rowenta grejalice za bezbrižnu zimu

Rowenta je francuski brend koji se bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetnih grejalica, koje su poznate po svom elegantnom dizajnu, visokoj snazi i pouzdanosti. Svi Rowenta modeli će vam omogućiti da uz napredne funkcije i karakteristike koje nude, uživate u toplini i udobnosti vašeg doma. Na našem sajtu nudimo modele koji se razlikuju po snazi, veličini, boji i dizajnu.

U ponudi imamo modele sa tajmerom koji vam omogućava da podešavate temperaturu i vreme grejanja prema vašim potrebama i željama. Možete programirati grejalicu da se uključi i isključi automatski, kako biste uštedeli energiju i novac. Svi naši modeli imaju indikator koji pokazuje kada je grejalica uključena ili isključena.

Možete izabrati grejalicu koja će se najbolje uklopiti u vaš prostor i vaš stil. Svi modeli Rowenta grejalica na našem sajtu su trenutno po povoljnim i akcijskim cenama. Izaberite Rowenta grejalice, jer one su vaš pouzdan izbor za grejanje vašeg doma.

Saveti prilikom upotrebe i prednosti korišćenja

Grejalice su kućni aparati koji vam pružaju mnoge prednosti u odnosu na druge načine grejanja. Ako živite u stanu ili kući koja nema centralno grejanje ili ako želite da dodatno ugrejete neku prostoriju, one su tu da vam pomognu da to učinite brzo, lako i jednostavno. 

Svi naši modeli su veoma praktični i jednostavni za upotrebu, jer ne zahtevaju nikakvu instalaciju ili održavanje, a uz brojne modele možete da uštedite i do 50% električne energije. Preporuka proizvođača je da pročitate uputstvo za upotrebu i održavanje jer će vam ono dati korisne informacije i savete o njenoj upotrebi i održavanju.

Nakon toga, dovoljno je samo da grejalicu postavite u prostoriju koju želite da ugrejete, priključite u struju i uključite. Preporuka je da grejalicu postavite na ravnu i čvrstu podlogu, koja neće klizati ili se prevrnuti, kao i da ne bude u neposrednom dodiru sa zidom, komadima nameštaja, zavesama, tepihom i drugim zapaljivim materijalima, koji mogu doći u kontakt sa njom i izazvati požar. Takođe se preporučuje da grejalicu ne prekrivate nikakvim materijalom, kao što su ćebad, peškiri, odeća i slično, jer to može dovesti do pregrevanja i požara. 

Kada se ne koristi, grejalica treba da bude isključena iz struje, kako biste uštedeli energiju i novac, ali i sprečili moguće nezgode.

Za najbolje rezultate, grejalicu treba ostaviti da slobodno cirkuliše vazduh oko nje, kako bi se sprečilo pregrevanje i oštećenje grejalice.

Što se tiče samog održavanja naših modela, ono je veoma lako i jednostavno. Izvadite naponski kabl iz struje i prebrišite grejalicu vlažnom krpom kako bi je očistili.