Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Aparati za negu odeće

Tefal Care For You je vaš idealan saveznik u rešavanju dnevnih obaveza dinamičnog i užurbanog života. 

Tefal je lansirao aparat poslednje generacije koji potpuno automatski, prirodnom snagom pare ispravlja I dezinfikuje odeću, ne oštećujući je. I ne samo to, on je osvežava I suši štedeći energiju i vaše vreme, jer sve to radi sam, automatski.

Uverite se I sami, lako, bez napora, bez vašeg učešća. Dovoljno je samo da stavite do 3 tkanine u aparat I one će biti ispravljene za samo 10 minuta. Ako želite da ih dezinfikujete, da uklonite viruse, bakterije I neprijatne mirise, uključite program u trajanju od 40 minuta.

Pogledajte kao Mreža Lista

1 proizvod

Postavite abecedno
po stranici

Tefal Care for You je aparat koji u potpunosti obavlja posao za vas, bez vašeg učešća vaša odeća će brzo I lako biti isravljena, dezinfikovana I osvežena, ali I svi drugi tekstilni proizvodi. Promenite svakodnevnu rutinu, iskoristite priliku da uživate u slobodnom vremenu dok aparat ispravlja odeću za vas (10 do 30 minuta), dezinfikuje tkanine (40 minuta) i tako uklanja do 99.99% virusa, bakterija i klica* i suši veš ne oštećujući tkanine. Ovaj visokotehnološki proizvod ne samo da brine o vašoj odeći, već i o životnoj sredini i potrošnji energije.Zahvaljujući posedovanju BLUE Eco tehnologije, Tefal Care For You štedi I do 30% energije u poređenju sa tradicionalnim aparatima za vertikalno peglanje parom.