Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Pegle na paru

Pegle visokog kvaliteta i pristupačnih cena, među kojima se posebno ističu brendovi Rowenta i Tefal, čine osnovu naše ponude. Naš asortiman obuhvata različite modele, uključujući izvanredne pegle na paru koje zadovoljavaju razne potrebe korisnika. 

Pogledajte kao Mreža Lista

Proizvodi 1-24 od 39

Postavite obrnuto od abecednog
Stranica
po stranici

Pegle na paru - savršen izbor za besprekorno peglanje!

Ako ste umorni od peglanja veša sa starom i teškom peglom, koja ostavlja tragove na odeći i troši puno struje, a vi tražite idealno rešenje za brzo i efikasno peglanje? Naša ponuda pegli na paru je upravo ono što vam je potrebno! Bilo da je reč o svakodnevnom peglanju ili pripremi odeće za posebne prilike, naše pegle na paru će vam olakšati posao i učiniti vaš veš savršeno glatkim.

Pegle na paru su tu da vam pomognu da vaš veš izgleda besprekorno, uz pomoć pare koja prodire duboko u tkaninu i uklanja sve bore i nabore. Naši modeli pegla na paru vam omogućavaju da peglate različite vrste materijala, poput pamuka, vune, svile, ali i druge materijale. Naše pegle su lakše, brže i efikasnije od običnih pegli, a mogu biti i odličan poklon za vaše nekog koga znate da mu je potrebna.

Na našem sajtu Mali kućni aparati vam nudimo širok asortiman različitih modela, a za vas izdvojili najbolje modele, koje se ističu svojom efikasnošću i kvalitetom. Kod nas možete pronaći veliki izbor pegli na paru brendova Tefal i Rowenta, različitih cena, snaga, dizajna i funkcija.

Vrhunski modeli po najboljim cenama

Kada je reč o izboru najbolje pegle, važno je uzeti u obzir i vaše specifične potrebe, a mi na sajtu sajtu Mali kućni aparati imamo najbolje modele pegli na paru po najpovoljnijim cenama. 

Uživajte u besprekorno opeglanom vešu, bez muke i gubitka vremena. Izaberite model iz naše ponude i doživite novi nivo udobnosti i efikasnosti u peglanju. Vaš veš će biti glatko ispeglan, a vi ćete imati više vremena za stvari koje volite. Posetite nas i pronađite svoju idealnu peglu na paru danas!

Tefal pegla na paru za kvalitet i izdržljivost

Jedan od najboljih brendova na tržištu su Tefal pegle na paru, francuski brend koji je dugo godina na tržištu i koji pruža modele koji su poznati po svojoj izdržljivosti, naprednim funkcijama i modernom dizajnu.

Tefalove pegle na paru će vam omogućiti da opeglate veš bez napora, gde će para ukloniti sve nabore sa odeće. Svi modeli Tefal pegli predstavljaju spoj naprednih funkcija I dizajna, dok unapređena tehnologija grejne ploče koja lako klizi po tkanini omogućava da se brzo I lako ispeglate veš. Tu su još I druge funkcije koje olakšavaju peglanje poput  tajmera, indikatora nivoa vode, sistema protiv kapanja, automatskog isključivanja, sistema protiv kamenca, kao i mogućnosti izbora između suvog ili peglanja uz upotrebu pare,Tefal pegle pružaju mogućnost da lako dezinfikujete tkanine koje peglate i da uklonite I do 99,99% bakterija, klica, virusa prirodnom snagom pare.

Rowenta pegle za najbolje performanse i dugotrajnost

U našoj online prodavnici možete pronaći i nemački brend Rowenta, koji nudi kvalitetne pegle na paru, poznate po svom elegantnom dizajnu, velikoj snazi, preciznoj grejnoj ploči, savremenoj tehnologiji, dugovečnosti i pouzdanosti. Rowenta pegle vam omogućavaju da peglate veš bez napora, zahvaljujući velikom ispustu pare I snazi I da jednostavno uklanjate I najupornije nabore sa odeće. 

Rowenta pegle imaju brojne druge funkcije i podešavanja koje olakšavaju peglanje, kao što su termostat, tajmer, indikator nivoa vode, mogućnost vertikalnog peglanja, automatsko isključivanje, kao i mogućnost korišćenja suvog ili peglanja sa parom. Uklanjanje kamenca je veoma jednostavno kod Rowenta pegli

Kako da izaberete idealnu peglu?

Postoji nekoliko ključnih faktora koje treba uzeti u obzir prilikom odabira pravog modela. Mi smo za vas pripremili nekoliko smernica koje će vam pomoći da donesete pravu odluku prilikom kupovine pegle na paru.

Vrsta pegle

Odabir vrste pegle često zavisi od učestalosti i količine peglanja koju planirate. Za povremeno peglanje malih količina odeće, pegla na paru je pravi izbor. Ako redovno peglate velike količine veša, trebalo bi da razmotrite kupovinu parne stanice kojom ćete brže I lakše peglati I uštediti I do 50% slobodnog vremena.

Materijal ploče za peglanje

Izbor materijala ploče za peglanje je takođe veoma važan. Keramičke ploče su veoma otporne na grebanje I lako klize po tkanini. One se najčešće nalaze kod Tefal pegli I parnih stanica.  Rowenta pegle imaju ploče od nerđajućeg čelika koje su zahvaljujući patentiranim tehnologijama napravljene tako da imaju savršenu distribuciju toplote I ispusta pare, dok njihov posebno dizajniran vrh omogućava precizno peglanje.

Funkcije

Savremene pegle dolaze sa različitim funkcijama koje olakšavaju proces peglanja. To uključuje funkcije poput udara pare za lako peglanje, 'vertikalne pare' za peglanje u vertikalnom položaju, sistema za odstranjivanje kamenca kako bi se produžio vek trajanja pegle, kao i 'anti-drip' sistema koji sprečava kapljanje vode na veš.

Snaga i izlaz pare

Snaga pegle i ispust pare su važni faktori u odabiru. Što je veća snaga I ispust pare, to će peglanje biti brže I jednostavnije.

Cena

Budžet je takođe važan faktor pri kupovini. Mi u ponudi imamo pegle i parne stanice različitih cenovnih kategorija, a sve u skladu sa performansama I dizajnom aparata. Izbor zavisi od vaših specifičnih potreba i raspoloživog budžeta.