Poruči danas do 14h, isporuka u toku sutrašnjeg dana

Požurite, preostalo

: :

za isporuke sutra

Besplatna dostava!

Direktno od uvoznika

Dobrodošli u našu internet prodavnicu!

Brza i efikasna isporuka deo je našeg posvećenog pristupa pružanju vrhunskog iskustva kupovine. Želimo vam olakšati proces i omogućiti vam da što pre uživate u svojim omiljenim proizvodima. Evo kako funkcioniše naša brza isporuka:

*Isporuka tokom
sutrašnjeg dana:

Ako svoju porudžbinu napravite radnim danima, od ponedeljka do četvrtka do 14h, možete biti sigurni da će vaš proizvod stići do vas već tokom sledećeg dana. Naša posvećena ekipa radi naporno kako bi vam omogućila da brzo uživate u svojoj kupovini.

Ponedeljak
i vikend isporuke:

Važno je napomenuti da porudžbine napravljene četvrtkom posle 14h, u petak, subotu ili nedelju neće biti zaboravljene. One će biti pripremljene tokom vikenda i pažljivo isporučene. Porudžbine napravljene četvrtkom posle 14h i u petak biće isporučene u naredni ponedeljak, slično, porudžbine napravljene tokom vikenda biće isporučene u naredni utorak.

*Molimo Vas da imate na umu da ovaj sistem isporuke važi za porudžbine napravljene od ponedeljka do četvrtka, tokom radnih dana. Vaša udobnost i brza isporuka su nam prioritet, a ovaj raspored pomaže nam da obezbedimo doslednost i efikasnost tokom celog procesa.

Specijalna pogodnost je besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 5.000 dinara. Za porudžbine čija je vrednost niža od 5.000 dinara, usluga dostave se naplaćuje 300 dinara.

Zahvaljujemo vam na poverenju koje ste nam ukazali birajući nas za svoju kupovinu. Naš cilj je da vaša iskustva budu što pozitivnija i da vas opremimo svime što vam je potrebno, brzo i pouzdano.