inverter klime

Klima uređaji su odavno postali neizostavni deo kako kuća i stanova, tako i kancelarijski prostora, nudeći ne samo udobnost već i zdravije životno okruženje. Izbor pravog klima uređaja vam može pomoći u poboljšanju kvaliteta vašeg života, smanjujući vlagu, filtrirajući vazduh od alergena i drugih zagađivača, ali i održavajući optimalnu temperaturu vašeg životnog i radnog prostora. Između mnogobrojnih brendova različitih klima uređaja, brendovi Midea i Daikin su se izdvojili kao lideri, postavljajući standarde kvaliteta, efikasnosti uz tehnološke inovacije koje su ih postavile daleko ispred konkurencije.

Koji su najbolji klima uređaji za vaš dom?

Pri odabiru najbolje klime za vaš dom, važno je razumeti veličinu prostorije i specifičan oblik, ukoliko postoji. Za manje prostorije do 50 kvadratnih metara, inverter klima za 50m2 može biti savršen izbor. Ovi modeli klima uređaja su dizajnirani da efikasno i ekonomično regulišu temperaturu, uz minimalnu potrošnju energije. Zahvaljujući inverter tehnologiji, ovi modeli su sposobni da pružaju konstantan i stabilan nivo hlađenja ili grejanja, u zavisnosti od vaših potreba, što ih čini idealnim za manje prostore poput spavaćih soba ili malih dnevnih boravaka. 

Za veće prostorije ili otvorene planove koji zauzimaju do stotinak kvadratnih metara, inverter klima za 100m2 predstavlja optimalno rešenje. Ovi modeli su opremljeni jačim kompresorima i većim kapacitetom hlađenja, što im omogućava da efikasno koriguju unutrašnju temperaturu bez gubitka energije. Osim toga, mnogi modeli inverter klima za 100m2 sadrže i napredne funkcije poput programabilnih tajmera, raznih senzora, WiFi funkcija, kao i naprednih sistema filtracije vazduha, koji zajednički doprinose stvaranju zdravijeg i udobnijeg životnog prostora. Birajući pravi klima uređaj u skladu sa veličinom vašeg prostora, osiguravate optimalnu efikasnost i komfor, što ih svrstava u najbolje klima uređaje za vaš dom.

Najbolji klima uređaji: Midea kao sinonim za tehnološku inovaciju!

Klima uređaji brenda Midea su poznati po svojoj inovativnosti i sposobnosti da pruže izvanredne performanse uz minimalnu potrošnju energije. Inovativna inverter tehnologija koja odlikuje Midea inverter klime leži u stalnom prilagođavanju snage hlađenja ili grejanja vašim i potrebama prostorije koju hladite, odnosno grejete. Možete slobodno da zaboravite na neprijatne promene temperature i konstantno uključivanje i isključivanje vaše klime, zato što Midea klime održavaju željenu temperaturu uz štednju energije čak do 30%. Temperaturni opseg pri grejanju prostorija se kreće od -20°C do +30°C, dok se temperaturni opseg pri hladjenju prostorija kreće od -20°C pa sve do +50°C, što znači da možete bezbrižno uživati i u najhladnijim zimskim danima, ali i u najvrelijim letnjim danima.

Mnogi modeli Midea klime poseduju napredne funkcije poput Wi-Fi konekcije za daljinsko upravljanje preko pametnih telefona ili tableta. Pored toga, tu je i funkcija tihog rada za one koji praktuju klimu u spavaćoj sobi i žele neometan i miran san; a takođe je tu i funkcija brzog hlađenja za efikasno rashlađivanje svih prostorija u rekordnom vremenu. Kompanija Midea se potrudila da u svoje klima uređaje ugradi i filtere koji pomažu kod sprečavanja pojave alergena i drugih neželjenih čestica prljavštine, čineći vazduh u vašem prostoru čistim i svežim.

Midea klime vam nude širok izbor modela različitih kapaciteta, od 9000 BTU pa sve do 24000 BTU i odgovaraju energetskoj klasifikaciji od A+ sve do A+++, što znače da odgovaraju i manjim stanovima, ali i većim poslovnim prostorima.

Pokretne klime ili pingvin klima

Ukoliko niste u mogućnost da imate standardne klima uređaje usled građevinskih problema sa instalacijom, pravo rešenje za vas su pokretne klime, koje su idealne za efikasno hlađenje ili zagrevanje različitih prostorija, pogotovo kada je u pitanju potreba da se klima brzo prebaci iz jedne u drugu prostoriju. Zahvaljujući svojoj mobilnosti i kompaktnom dizajnu, ovi pokretni modeli, tzv. pingvin klime će pružiti brzu i fleksibilnu regulaciju temperature.

Midea klima uređaji, kako standardne tako i inverte klime, vam nude savršeno rešenje za klimatizaciju vašeg doma, a sve ove njihove karakteristike čine ne samo da su najbolji klima uređaji na tržištu, već ujedno predstavljaju i investiciju u udobnost i zdravlje, uz značajnu uštedu novca.

klima uređaji

Kada kvalitet definiše najbolje klima uređaje dobijete Daikin!

Daikin klime predstavljaju sinonim za dugovečnost i vrhunsku efikasnost. Sa fokusom na održivost, kompanija Daikin koristi napredne tehnologije za smanjenje potrošnje energije i uticaja na okolinu. Inovativni sistemi filtracije vazduha čiste vazduh od prašine, polena i drugih alergena, pružajući osećaj svežine i čistoće. Daiki klime nude izuzetnu fleksibilnost u instalaciji, uz širok raspon modela koji se lako prilagođavaju svakom enterijeru, čineći ih idealnim izborom za svaku estetiku.

Inverter tehnologija kod Daikin klima omogućava kontinuirano podešavanje snage hlađenja ili grejanja, eliminišući neugodne skokove temperature i osiguravajući konstantno prijatan ambijent.

Naša ponuda Daikin klima uređaja obuhvata modele koji će odgovarati svačijim potrebama, počev od modela sa 12000 BTU koji su idealni za manje prostorije od 50m2, pa sve do modela od 24000 BTU koji su idealni za veće prostore, kao i za poslovne prostore. Osim toga, kompanija Diakin se potrudila da svi modeli imaju elegantan i moderan dizajn, tako da mogu veoma lako da se uklope u svaki enterijer. 

Svi modeli Daikin klime u našoj ponudi odgovaraju A+ ili A++ energetskoj klasi, bez obzira da li je u pitanju grejanje ili hlađenje prostorija. Spošaljnje jedinice inverter klime imaju nivo buke koji odgovara maksimalno do 65dB, dok su unutrašnje jedinice poznate po izuzetno tihom radu, što ih praktično čini idealnim za spavaće i dečije sobe. Temperaturni opseg za hlađenje unutrašnjih prostorija je od -10°C pa sve do +46°C, dok je temperaturni opseg za grejanje prostorija od -15°C pa sve do +18°C.

Svi modeli Daikin klima u našoj ponudi odlikuje superiorno filtriranje vazduha, gde filteri visokih performansi odstranjuju prašinu, polen i druge alergene i neželjene čestice prljavštine, čime se stvaraju uslovi za zdraviji i prijatniji životni prostor. Pored toga, pojedini modeli imaju opciono izbor WiFi konekcije za daljinsku kontrolu putem pametnog telefona ili tableta. Ovo vam pruža mogućnost daljinskog paljenja i gašenja klima uređaja.

Sa decenijama iskustva i posvećenosti inovacijama, Daikin klime kontinuirano postavljaju visoke standarde, pružajući rešenja koja su efikasna i pouzdana, ali i dizajnirana tako da čuvaju živnotu sredinu. Inverter tehnologija koja je implementirana u ove klima uređaje osigurava optimalnu efikasnost, automatski prilagođavajući brzinu rada kompresora potrebama prostora, čime se smanjuje potrošnja energije, a povećava udobnost.

Redovni servis i održavanje su ključ dugovečnosti svakog klima uređaja

Redovni servis i održavanje su neophodni za dugovečnost i efikasnost svakog klima uređaja. Prilikom kupovine naših klima uređaja dobijate garanciju u trajanju od dve godine, koja potvrđuje posvećenost proizvođača kvalitetu i pouzdanosti proizvoda.

Ukoliko se vrši redovno servisiranje, koje uključuje proveru sistema, čišćenje filtera, kao punjenje sistema sa rashladnim sredstvom, to će direktno uticati na dugovečnost klima uređaja da nastavi da pruža najbolje performanse čineći vaš prostor prijatnim za život i rad tokom čitave godine. 

 

Izbor pravog klima uređaja predstavlja važnu odluku koja će na dalje uticati na kvalitet vašeg života, ali i radnog okruženja. Kroz pažljiv pregled modela i uzimajući u obzir specifične potrebe vašeg prostora, ali i željenih funkcionalnosti, možete osigurati optimalnu udobnost, efikasnost i zdravije okruženje. Bez obzira na koji model se odlučite, važno je redovno održavanje vaše klime kako bi vaša investicija dugoročno pokazala najbolje moguće rezultate. Sa ovakvim pristupom, vaš klima uređaj neće samo poboljšati kvalitet vazduha i komfor, već će ujedno postati i ključan element vašeg doma ili poslovnog prostora. Pogledajte našu ponudu klima uređaja OVDE.